SERHS DISTRIBUCIÓ

Qui som?

SERHS Distribució és una de les grans empreses de distribució líders del mercat. Estem especialitzats en el servei integral als professionals del canal HORECA. Hotels, restaurants, bars, cafeteries i restauració social son els nostres clients que els hi servim més de 5.000 articles en tres temperatures (ambient, refrigerat i congelat).

Les nostres instal·lacions estan formades per 10 plataformes de distribució amb una superfície global de 175.000 m2 i el parc mòbil supera els 500 vehicles. Comptem amb un equip humà de 800 persones de plantilla mitjana anual i una trajectòria de més de 40 anys que ens avalen com un dels referents en el sector.

Missió
Ser un referent del sector en la distribució al canal Horeca.


Visió
Oferir al client Horeca la solució de la gestió d'aprovisionament amb tota la gamma de productes i serveis, adaptada a les seves necessitats específiques.


Valors
La millora contínua, la creació, la innovació, el respecte a les persones i el sentit de la responsabilitat.

Pla estratègic

Ens basem en les següents premisses:

 

  • Creixement i orientació al client:Transversal, focalitzada en els clients actuals. Alhora, cercant nous clients i incorporant fons de comerç.
  • Millores d'eficàcia i rendibilitat:Millora de processos (Transformació tecnològica i redefinició de processos) i gestió estratègica (quadres de comandament).
  • Desenvolupament de persones: Organització focalitzada en el client i més dinàmica i participativa.

Mantenim relacions amb un ampli ventall d'organismes públics i privats, entitats i institucions, amb la ferma voluntat d'estar presents i implicats en el conjunt del teixit empresarial del nostre país.

Professionals

Equip Humà

La nostra activitat se sustenta en les 800 persones que formen la plantilla mitjana de la Divisió, constituint el nostre principal actiu.

La part humana, tant interna amb el nostre treballadors i accionistes, com a externa, amb els nostres clients, proveïdors i col·laboradors, és un dels trets característics que ha forjat la nostra identitat.

Destaca un alt grau de compromís a donar un servei òptim als clients, buscant la millora contínua en cada situació.

Qualitat certificada

Dels nostres productes i serveis

La Divisió de SERHS Distribució compta amb la certificació ISO 9001:2015 en Comercialització i Distribució de productes i serveis al canal Horeca.

Ens preocupem per la seguretat i la salut del nostre equip humà i col·laboradors. Disposem del certificat OHSAS 18001:2007.

Sensibilitat mediambiental

Estem adherits al Programa d'Acords voluntaris per a la reducció dels emissions de gasos amb efecte d'hivernacle (GEH). SERHS Distribució realitza una funció per al conjunt de la societat molt positiva per la conservació del medi ambient.

El repartiment de begudes en envasos retornables i reutilitzables (caixes o barrils) ajuden a reduir el seu impacte. Una àmplia gamma dels nostres productes d'higiène tenen els certificacions Ecolabel, així com son ecològics o tenen segells de comerç just.

DES DE 1975

Història

El nostre origen prové del naixement de SERHS el 1975, que un grup d'empresaris del sector turístic de Calella (El Maresme) es varen unir per formar una cooperativa en que la distribució de productes era una part fonamental.

L'evolució del negoci, incorporant noves empreses a l'activitat, i estenent sobretot l'àmbit d'implantació territorial, ens ha portat fins al que som ara.

Contacta'ns

Divisió central

SERHS DISTRIBUCIÓ I LOGÍSTICA, S.L.
C/ Garbí nº 88-90
08397 Pineda de Mar

web.serhsdistribucio@serhs.com
902 998 119
 

    TOP