CANAL HORECA

Serveis per a l'hostaleria i la restauració

Tenim una clara vocació de servei, proximitat i compromís. La nostra relació amb els clients l’entenem com a col·laboradors de la seva gestió diària d’aprovisionaments amb tota la gamma de productes i serveis que necessitin.

Portem begudes, alimentació en sec i en fred (fresc i congelat), articles d’higiene, cafè, fruita i verdura. Col·laborem amb grans marques líders del mercat, així com també amb productors locals amb qualitat certificada i km 0. Fem productes amb marca pròpia segons els estàndards de qualitat que ens marquen els clients. El que ens mou com a organització és millorar el seu nivell de satisfacció i confiança.

Atenció al Client

Estem a la teva disposició

Per a més informació, incidències, suggeriments:

Per telèfon
Tel.: 902 998 119

Per correu electrònic
web.serhsdistribucio@serhs.com

TECNOLOGIA

eCommerce: servei i innovació

A més de la nostra xarxa de distribuïdors i comercials, que són els qui coneixen el negoci i els clients, posem a la vostra disposició el nostre canal de venda eCommerce.

Ja fa uns anys el nostre web va ser pionera en la venda i gestió online. Ara és un referent d’eCommerce, molt ben valorat i líder al sector Horeca.

La tecnologia forma part de la nostra estratègia per millorar el nostre servei i eficiència. Tenim la missió de treballar per ser una empresa referent del sector en la distribució.

AL TEU SERVEI

Gran xarxa logística

Posem tots els nostres mitjans al teu servei. Dins la cadena de subministrament tenim organitzada la distribució dels nostres productes partint de les necessitats del client.

El parc mòbil de la Divisió ofereix una àmplia cobertura geogràfica, gestionant de forma eficient el servei d’última milla.

PER ALS PROFESSIONALS

Solucions HORECA

Pensem en el teu negoci. Estem organitzats segons cada tipologia de client, atenent a les seves necessitats específiques. Hotels, restaurants, bars, cafeteries i restauració social son els nostres principals clients.

Treballem amb aquestes grans famílies de productes:

· Alimentació
· Begudes
· Cafès
· Fred
· Higiene
· Fruita i Verdura

TOP